Avantaje licitații vpauto

Cumpărând de la VPauto, profitați de cele mai bune oferte ale pieței de ocazii

Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune site-uri de vânzare de mașini, prin licitație, VPauto vă permite să profitați de cele mai bune oportunități ale pieței de vehicule de ocazie.

simplu

Vânzarea VPauto este mijlocul cel mai simplu de a cumpăra un vehicul: Este suficient să ridicați mâna!

Transparent

Dispuneți de o descriere completă a stării fiecărui vehicul: puteți ști, așadar, ce merge și ce nu merge pe mașina pe care vi-o doriți (atuurile și punctele sale slabe).

Rapid

VPauto organizează vânzări în fiecare săptămână. Aveți, astfel, la dispoziție, o gamă foarte variată și posibilitatea de a găsi în mod rapid, vehiculul de care aveți nevoie.
Acesta este disponibil imediat; puteți pleca la volanul lui, de îndată ce dosarul este finalizat. Practic!

Cel mai bun preț

Vânzarea VPauto este soluția ideală pentru cumpărarea unei mașini la cel mai bun preț. La VPauto veți găsi vehicule recente, bine întreținute și dotate și pentru care, VPauto se angajează să asigure o transparență maximă.
Ideal pentru a face o alegere fără griji! Prețurile constatate sunt cele mai bune de pe piață: comparați, veți vedea!

Sigur

Tranzacțiile sunt realizate în cadrul unui sistem în întregime securizat. fie că sunteți cumpărător sau vânzător, este simplu și fără riscuri!

profesionist

Un expert independent se angajează pentru dvs., testând vehiculul pe șosea și expertizându-l din toate punctele de vedere.

Cea mai largă gamă

Cu peste 4.000 de exponate în fiecare lună, puteți alege dintr-o gamă largă de vehicule. Toate mărcile (chiar și cele mai rare) sunt reprezentate în vânzările noastre - propunem vehicule din toate gamele și pentru toate bugetele.
Expert, cu peste 25 - 30 vânzări electronice pe săptămână și 4 - 5 vânzări în sală, în fiecare lună, VPauto vă oferă toate șansele de a găsi, în mod rapid, vehiculul pe care-l căutați, la cel mai bun preț.

Datele următoarelor vânzări Angajamentele noastre

Cu 50.000 vehicule propuse în fiecare an, vpauto dispune de cea mai largă gamă de pe piața franceză