Înscrieți-vă pentru a câștiga timp

Înscriere

Pentru a câștiga timp în cursul unei vânzări viitoare, vă invităm să vă creați un cont online.

Aceste informații vor fi utilizate de către serviciile noastre pentru întocmirea certificatului de vânzare și realizarea declarației SIV a achiziției dvs.

Câmpuri obligatorii

Atunci când faceți clic pe butonul „Validare”, vă exprimați acordul cu privire la faptul că informațiile colectate în formularul de mai sus vor fi stocate de VPAuto pe un server de fișiere și într-o bază de date securizate. Aceste date și documente sunt prelucrate în baza interesului legitim al VPAuto, pentru a asigura securitatea contului dvs. pentru licitații și achiziții viitoare.

Serviciul pentru asistență clienți al VPAuto vă va contacta pentru a completa sau confirma înregistrarea dumneavoastră. În cazul în care înregistrarea dvs. nu este finalizată în termen de cel mult o lună de la solicitarea transmisă de dvs. în acest sens sau dacă nu răspundeți la solicitarea serviciului pentru asistență clienți, aceste date și înregistrarea dvs. vor fi șterse automat din sistemele VPAuto. Operațiunea de ștergere se efectuează în prima zi a lunii următoare.

În conformitate cu Regulamentul european privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679, cunoscut și sub denumirea de „RGPD”), vă puteți exercita dreptul de a accesa datele cu caracter personal, de a le rectifica sau, în anumite cazuri, de a vă opune prelucrării acestora, contactând [email protected]

Pentru mai multe informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către VPAuto, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate.

  • Să creați alerte de căutare
  • Să urmăriți produsele preferate și să primiți prețurile minime rezervate
  • Să participați la vânzări la licitație și online