Mărturii Experiențe împărtășite

Clienții VPauto

Pur și simplu, ca dvs.!

Antreprenor, artizan, cuplu tânăr, familie cu copii, tineri sau seniori, clienții VPauto sunt ca dvs.!

Unii își cumpără mașinile la licitație de zeci de ani, alții, de curând. Ce îi caracterizează? Dincolo de ideile preconcepute privind licitațiile, aceștia au îndrăznit să treacă pragul uneia din sălile noastre, pentru a descoperi acolo un concept de vânzare securizată, o ofertă foarte largă, o primire profesională. Astăzi, ei sunt ambasadorii noștri de marcă și le mulțumim pentru asta.

De aceea, indiferent care vă este profesia, mediul familial sau bugetul, treceți pragul unei expoziții și descoperiți VPauto.

Avize verificate:

Site-ul „avize verificate”, partener autorizat al VPauto recoltează și difuzează părerile cumpărătorilor. Acesta asigură autenticitatea conținutului colectat. „Avize verificate” veghează la păstrarea fiabilității opiniilor și evaluărilor publicate. Accesați pagina Avize Verificate VPauto.

avis client

Cherif (Vitry Sur Seine, 94)
„Sincer, foarte mulțumit. Am cumpărat un CLA prin internet: nici măcar nu m-am deplasat. Este simplu și eficace, totul este clar, nicio surpriză neplăcută. Toate viitoarele mașini le voi cumpăra la vp auto.”

avis client

Jebril (Montpellier, 34)
„Cu adevărat bun, am vorbit despre asta tuturor celor din jurul meu și am intenția să trec din nou pe la VPauto în viitor! Sunt mai mult decât mulțumit, sunt foarte nerăbdător să-mi recuperez vehiculul! »

avis client

Virginie (Neuillac, 56)
„Având o mare încredere în societatea dvs. este prima mea achiziție pe internet, fără să văd mașina. Nu schimbați nimic, de ani de zile este perfect. Chiar din ce în ce mai bine.”

Exprimați-vă!

evaluați acum VPauto

+ DE 90 %

clienților mulțumiți de achiziția lor

+ DE 85 %

gata să revină pentru a cumpăra o mașină la VPauto

+ DE 75 %

consideră calitatea serviciilor oferite în cadrul unităților ca fiind excelentă sau foarte bună

Sursă Survey Monkey - 189 răspunsuri - sondaje online, efectuate între sept. 2016 și martie 2017.