Organizația noastră Resurse umane

O cultură corporativă puternică pentru o societate care pune preț pe valorile umane

Cu peste 100 de colaboratori care își desfășoară activitatea în diferite centre de vânzări, atât în Franța cât și în diferite țări europene, VPauto este caracterizată de un nivel ridicat de flexibilitate și de procese similare celor specifice celor mai dinamice startup-uri.

Societatea beneficiază de o organizare solidă, de centre de activitate structurate și are la bază o cultură organizațională robustă, care este rezultatul a peste 30 de ani de activitate în domeniu.

Noii colaboratori beneficiază de o perioadă de integrare care are o durată de mai multe zile și de posibilitatea de a se dezvolta, beneficiind de condiții de lucru agreabile, precum și de un mediu dinamic.

o conducere mereu implicată

VPauto a pus în aplicare un sistem de management axat pe implicare, pentru a acorda asistență fiecărei echipe în cursul îndeplinirii atribuțiilor operaționale zilnice. La VPauto, managerii provin în general din echipele pe care le coordonează. Prin urmare, aceștia cunosc la perfecție procesele tehnice și problemele cotidiene cu care se confruntă echipele.

Această apropiere facilitează comunicarea și simplifică procesul decizional.

conducerea generală a societății

Societatea a fost înființată în 1982 de François-Laurent Guignard, Președintele acesteia. Începând din 2019, aceasta este condusă de Pierre Guignard, Director General.

În iulie 2019, societatea CAT GROUPE a achiziționat o participație în capitalul VPauto.

recrutări

VPauto este o societate dinamică, în continuă creștere, care efectuează recrutări în mod regulat. Pentru noi sunt importante atât calitățile personale și competențele sociale, cât și cunoștințele specializate și căutăm persoane implicate care știu să lucreze în echipă.
Aveți competențe tehnice specifice domeniului auto, domeniului informatic sau automobilul este pasiunea dvs.?
Consultați pagina noastră de recrutare pentru a descoperi posturile vacante sau pentru a vă depune candidatura: Accesați pagina de recrutare

Angajamentele noastre